TMC-Nederland
Terugblik TMC-VNMG Winterschool 2017 PDF Afdrukken E-mailadres

Terugblik TMC-VNMG Winterschool 2017Een kleine honderd gebruikers van Bentley software waren donderdag 7 december naar IJsbaan Twente gekomen voor een leerzame en gezellige TMC-VNMG Winterschool. Na een kort welkomstwoord van voorzitters Paul Haffmans (TMC) en Mattijs Bekkers (VNMG) konden de deelnemers kiezen voor workshops waarbij ze zelf achter de knoppen moesten of een presentaties. Aan bod kwamen onder andere MicroStation tips & trucs, OpenRoads, MX Classic, 3D printen, art impressions, 3D stadsmodellen, Bentley Map, ProjectWise, NedCore, NLCS en MicroStation GeoDATA. Sponsor Repromat was met de nieuwste plotter aanwezig en praatte iedereen bij over de laatste technologieën op dat printgebied. Aan het einde van de dag was het tijd voor het traditionele fun-gedeelte. Een groep maakte kennis van curling tijdens een actieve clinic. En dat was toch lastiger dan in eerste instantie gedacht werd. De andere groep kreeg een interessante rondleiding in De Grolsch Veste, het voetbalstadion van FC Twente. Na het afsluitende buffet ging iedereen voldaan weer huiswaarts vanuit Enschede.

Heb je de Winterschool deze keer gemist of wil je de presentaties nog eens terugzien? Hier zijn de meeste documenten terug te vinden. Foto’s komen binnenkort ook online.

 
Zet in de agenda: Summerschool 16 mei 2018 PDF Afdrukken E-mailadres

TMC-VNMG Winterschool is nog maar net achter de rug en de voorbereidingen voor de Summerschool zijn alweer gestart. De datum van dit learn & fun evenement is woensdag 16 mei. Mochten er onderwerpen zijn die je graag behandeld wilt zien in een presentatie of workshop? De organisatie staat altijd open voor interessante suggesties! Laat het ons weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Succesvolle ProjectWise workshop PDF Afdrukken E-mailadres

De TMC ProjectWise workshop was een succes. 27 deelnemers waren op 5 oktober jl. naar de raadzaal van de gemeente ’s-Hertogenbosch gekomen voor een interactieve workshop onder leiding van Benno van Ham, Johan Vreede, Paul Migchielsen en Cees Mantel. Ze konden in elkaars ‘keuken’ kijken en nadenken over inrichtingsaspecten. Bekijk hier de PowerPoint-presentatie van die middag.

Projectwise bijeenkomst

 
Winternummer Microvisie Magazine PDF Afdrukken E-mailadres

Microvisie Magazine 2017 nummer 3

In dit derde nummer van de negentiende jaargang veel aandacht voor ProjectWise. We nemen een kijkje bij de gemeente Eindhoven hoe ze succesvol ProjectWise Web Server inzetten voor het uitwisselen en beheren van documenten bij het project Wegenstructuur Brainport Park. En Benno van Ham gaat in op het dilemma van het goed beheren van documenten binnen een organisatie. Maar we blikken ook terug op de Year in Infrastructure Conference van Bentley waar het thema ‘going digital’ was en op de kennisdag BGT-NLCS in de keten bij de gemeente Amsterdam. De tips & trucs gaan dit keer in op Accudraw en functietoetsen. Ook wordt er beschreven wat Maptionnaire, Optimize GeoDATA en NedCore voor je organisatie kunnen betekenen en wordt er ingegaan op parametrisch ontwerpen in een binnenstedelijke omgeving. Veel leesplezier.

Download hier het nieuwe nummer

 
Zomernummer MicroVisie PDF Afdrukken E-mailadres

Microvisie Magazine 2017 nummer 1

In dit nummer van MicroVisie Magazine veel tips & trucs. Deel 2 van het artikel over User Preferences, maar ook aandacht voor fotomontages d.m.v. MicroStation en de AHN 2 of 3 en digitaal commentaar via ProjectWise. Aan het woord komen ook software-gebruikers over het gebruik van Infrakit, ContextCapture, C-SAM publiceer en OpenRoads. En we blikken in dit nummer terug op de BIM-studiereis naar Londen en de TMC-VNMG Summerschool.

Download hier het nieuwe nummer

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3

statistieken

Artikelen bekeken hits : 966302
TMC-Nederland, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting