TMC-Nederland
TMC-VNMG Winterschool 2017 PDF Afdrukken E-mailadres

TMC-VNMG Winterschool 2017

logo ijsbaanWe nodigen je graag uit gast te zijn op de TMC-VNMG Winterschool. Zoals je van ons gewend bent staan ook nu learn & fun weer centraal. Luisteren naar interessante presentaties, maar bovenal zelf aan de slag gaan tijdens de hands-on workshops. Leren, ervaringen uitwisselen, netwerken en bijpraten tijdens een winters informatief kennisevenement.

De locatie
Voor deze Winterschool gaan we naar het oosten van het land. We zijn te gast bij IJsbaan Twente in Enschede (Colosseum 90). Een van de nieuwste ijsbanen van Nederland. Parkeren kun je gratis voor de deur en de trein stopt op ongeveer vijf minuten lopen.

Presentaties en workshops
Op het programma staan veel hands-on sessies waarbij je achter de laptop plaatsneemt. Er worden onder andere workshops gegeven over MicroStation CONNECT, OpenRoads, ProjectWise, Civil Cells en Optimize Draw NLCS v8i. Maar er is ook aandacht voor 3D printen, NLCS in de keten, Bentley Map, MX Classic en Geodata. Er zijn ook sessies waarbij MicroStation-goeroes jouw van tevoren ingestuurde vraag behandelen. We zijn blij dat Bentley, Crotec, NedGraphics en The People Group weer bereid zijn een sessie te verzorgen, maar ook gebruikers van Bentley-software komen aan het woord.

Fun
curlingBij een Winterschool hoort natuurlijk een winters fun-element. Je kunt kennismaken met curling tijdens een clinic. Instructeurs leggen uit wat curling inhoudt en na de uitleg gaan we een wedstrijdje doen. Wil je liever een half uurtje vrij schaatsen op de snelle baan? Dat mag ook.
En hou je niet zo van ijs, maar ligt voetbal meer in je straatje? Dan kun je mee met een rondleiding door de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente.

De innerlijke mens
Tijdens de pauzes, lunch en het buffet krijg je voldoende gelegenheid om met elkaar bij te praten, want ook het sociale aspect verliezen we niet uit het oog. We sluiten de dag traditioneel af met een heerlijk buffet. Zo krijg je de mogelijkheid om na de avondspits richting huis te gaan.

Repromat
Ook deze Winterschool zal Repromat weer als sponsor aanwezig zijn met mooie plot- en printapparatuur. Ze bieden ter plekke de mogelijkheid op verschillende formaten (maximaal een meter breed) een privé of zakelijke foto af te laten drukken. Wil je hier gratis gebruik van maken? Neem dan het bestand mee op een stickje.

Inschrijven
Het complete programma en de mogelijkheid tot inschrijven zijn hier te vinden. Schrijf snel in, want bij de workshops geldt vol = vol.
Leden van TMC Nederland, TMC Flanders, Ruimteschepper en sprekers hebben gratis toegang. Voor VNMG-leden geldt een toegangstarief van € 50,- per persoon. Dit wordt door de VNMG gefactureerd. Andere deelnemers betalen tevens € 50,- per persoon. Na registratie ontvang je van ons een bevestiging.

Aanmelden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwjHIWFmjIisJp1M0bSbDPz62Lv6PTdkLoYpt2czKvA-vp8g/viewform?c=0&w=1

 
Winternummer Microvisie Magazine PDF Afdrukken E-mailadres

Microvisie Magazine 2017 nummer 3

In dit derde nummer van de negentiende jaargang veel aandacht voor ProjectWise. We nemen een kijkje bij de gemeente Eindhoven hoe ze succesvol ProjectWise Web Server inzetten voor het uitwisselen en beheren van documenten bij het project Wegenstructuur Brainport Park. En Benno van Ham gaat in op het dilemma van het goed beheren van documenten binnen een organisatie. Maar we blikken ook terug op de Year in Infrastructure Conference van Bentley waar het thema ‘going digital’ was en op de kennisdag BGT-NLCS in de keten bij de gemeente Amsterdam. De tips & trucs gaan dit keer in op Accudraw en functietoetsen. Ook wordt er beschreven wat Maptionnaire, Optimize GeoDATA en NedCore voor je organisatie kunnen betekenen en wordt er ingegaan op parametrisch ontwerpen in een binnenstedelijke omgeving. Veel leesplezier.

Download hier het nieuwe nummer

 
Zomernummer MicroVisie PDF Afdrukken E-mailadres

Microvisie Magazine 2017 nummer 1

In dit nummer van MicroVisie Magazine veel tips & trucs. Deel 2 van het artikel over User Preferences, maar ook aandacht voor fotomontages d.m.v. MicroStation en de AHN 2 of 3 en digitaal commentaar via ProjectWise. Aan het woord komen ook software-gebruikers over het gebruik van Infrakit, ContextCapture, C-SAM publiceer en OpenRoads. En we blikken in dit nummer terug op de BIM-studiereis naar Londen en de TMC-VNMG Summerschool.

Download hier het nieuwe nummer

 
Succesvolle ProjectWise workshop PDF Afdrukken E-mailadres

De TMC ProjectWise workshop was een succes. 27 deelnemers waren op 5 oktober jl. naar de raadzaal van de gemeente ’s-Hertogenbosch gekomen voor een interactieve workshop onder leiding van Benno van Ham, Johan Vreede, Paul Migchielsen en Cees Mantel. Ze konden in elkaars ‘keuken’ kijken en nadenken over inrichtingsaspecten. Bekijk hier de PowerPoint-presentatie van die middag.

Projectwise bijeenkomst

 
Louis van Amerongen nieuw bestuurslid PDF Afdrukken E-mailadres

TLouis van Amerongenijdens de TMC-ledenvergadering is Louis van Amerongen unaniem door de leden gekozen als nieuw bestuurslid van TMC Nederland. Voorzitter Paul Haffmans werd na de officiële bestuursperiode van drie jaar herkozen en ook Erwin van Leiden blijft actief in het bestuur. Zij werken samen met penningmeester Dolf de Rooij en secretaris Nico van Caspel, ondersteund door secretariaat en boekhouding.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3

statistieken

Artikelen bekeken hits : 953299
TMC-Nederland, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting