TMC-Nederland
Summerschool 2017 PDF Afdrukken E-mailadres

Summerschool 2017

Op 18 mei a.s. vindt de ‘TMC-VNMG Summerschool’ plaats op het Bouw & Infra Park Harderwijk.  Een informatief en zomers evenement waarbij de thema’s leren en fun weer centraal staan. Zet het snel in de agenda!
Een kennisevenement dat je niet wilt missen. Op het programma staan veel hands-on sessies over onder andere AutoCAD conversie, Missing Maps, Templates bouwen, MicroStation naar Virtual Reality en meer.

Bentley Connection Seminar

Parallel aan ons programma organiseert Bentley in de ochtend een Connection Seminar ‘The Convergence of Digital Design and Reality Modeling’. Voor deze presentaties volgt een aparte uitnodiging en dient apart geregistreerd te worden. Het complete programma en de mogelijkheid tot inschrijven volgt snel. 

Dit mag je niet missen. Wij hopen je daarom te mogen ontmoeten op 18 mei in Harderwijk!

 
Studiereis Londen – 20 april 2017 PDF Afdrukken E-mailadres

BIM studiereis Londen

Op 20 april gaat TMC Nederland op studiereis naar Londen en hiervoor nodigen wij ook jou van harte uit. Deze interessante reis staat in het teken van BIM.  We zijn te gast op het kantoor van The BIM Academy waar we informatieve presentaties voorgeschoteld krijgen. Meer info achter deze link.

 

 
Winternummer MicroVisie 2016 PDF Afdrukken E-mailadres

Winternummer Microvisie Magazine TMC Nederland presenteert weer een interessant nummer van MicroVisie Magazine. Met daarin een verslag van Bentley’s conferentie Year in Infrastructure dat begin november in Londen werd georganiseerd, C-SAM nieuws, een artikel over BRK Levering in een CAD-omgeving en Bentley legt uit wat Software-as-a-Service precies inhoudt. Maar ook een artikel met prachtige foto’s over de nieuwe software E-on Vue, waarbij levensechte visualisaties binnen handbereik liggen. Het Nationale Opera en Ballet laat zien hoe ze decors technisch uitwerken met MicroStation en in dit nummer tips en trucs over hoe je snel tools kunt vinden in MicroStation CONNECT en wordt in detail uitgelegd hoe je met ContextCapture mooie 3D-modellen kunt maken aan de hand van foto’s. Klik hier voor het downloaden van de laatste MicroVisie. Veel leesplezier.

 
Winterschool 2016 PDF Afdrukken E-mailadres

Hoge opkomst TMC Winterschool

Interessant programma, leerzame workshops, centraal gelegen en goede locatie, leuke clinic etc. Een aantal opmerkingen die de organisatie terug gekoppeld kreeg van de deelnemers aan TMC Winterschool. En met een goede opkomst van ruim 150 TMC- en VNMG-leden en partners kan de organisatie spreken van een succesvol evenement op 1 december bij IJsbaan De Vechtsebanen in Utrecht.

95 notebooks
Na een kort introductiewoordje van TMC-voorzitter Paul Haffmans konden de deelnemers plaats nemen in één van de vijf sessies. Maar liefst 95 laptops waren er gehuurd voor de vier zalen waar de workshops van 1,5 uur plaats vonden. De geïnteresseerden verdiepten zich in onderwerpen als LumenRT, van BGT naar 3D, van foto naar 3D, Bentley Decartes CONNECT, QGIS, MicroStation CONNECT, conversie MicroStation AutoCAD, Optimize Draw NLCS, Workspace V8i naar CONNECT, assen bouwen met OpenRoads en templates bouwen in OpenRoads.

Ook de presentaties over ProjectWise, BRK Levering, Open BIM, VNMG plannen en het genomineerde BE Award project Ring Utrecht trokken veel luisteraars.

Het ijs op
Veel deelnemers trokken na afloop de schaatsen aan voor een aantal rondjes op het ijs onder leiding van meervoudig Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage en een aantal schaatstrainers. Na steeds korte en kundige uitleg kon iedereen de tips en trucs uitproberen en weer luisteren naar de volgende aanwijzingen.

Voordat iedereen zich tegoed kon doen aan de verschillende stamppotten legde Jochem Uytdehaage in een boeiende presentatie uit hoe hij de weg naar het succes heeft afgelegd. Niet als individu, maar samenwerkend als een team.

Partners
TMC Winterschool werd mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met VNMG en de partners Bentley, Crotec, NedGraphics, Repromat en The People Group. Het bestuur is dankbaar voor hun bijdrage, maar zeker ook blij met de inzet van alle sprekers en leden van de focusgroeptrekkers die mee hebben geholpen deze dag tot een succes te maken.


Klik hier voor een foto-impressie van de dag.

Klik hier voor het downloaden van een aantal presentaties.

 
Vacature bestuurslid PDF Afdrukken E-mailadres

Het TMC-bestuur is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Arjan Koelewijn heeft helaas aangegeven zijn bestuursfunctie voor TMC niet meer te kunnen combineren met zijn drukke werkzaamheden. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw enthousiast en creatief bestuurslid met organisatietalent om het huidige TMC bestuur te versterken. Interesse? Laat het ons weten!

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

statistieken

Artikelen bekeken hits : 919184
TMC-Nederland, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting