TMC Forum 4 oktober beestachtig goed PDF Afdrukken E-mailadres

We kunnen weer terugkijken op een succesvol TMC Nederland Forum dat 4 oktober werd gehouden tussen de dieren in Burgers' Zoo. Zo’n tweehonderd aanwezigen kwamen op dierendag naar de dierentuin in Arnhem om getuigen te zijn van een geslaagde dag met als thema ‘ZOO kan het ook!’ Keynotesprekers en sprekers van de verschillende parallelle presentaties lieten zien dat dagelijkse werkzaamheden ook anders en beter kunnen. Tijdens de vele presentaties en workshops werd gekeken naar nieuwe mogelijkheden, die de techniek en industrie ons biedt en hoe we hiervan kunnen profiteren.

TMC voorzitter Gerrit Jan Werler heette iedereen ’s ochtends welkom in het prachtige Auditorium. Tijdens zijn presentatie werd oud-bestuurslid Ilse Zethof naar voren gehaald en benoemd tot erelid van TMC Nederland, voor haar verdiensten van de afgelopen jaren. Daarna gaf hij de microfoon aan Hans Kaaskoek, managing partner van Strategy Partners, voor een interessante presentatie over ‘de cloud’. Wat is het, waar op te letten en hoe nieuw is het? Als laatste keynotespreker kwam Ton de Vries aan het woord. Ton woont al jaren met zijn gezin in Amerika, waar hij grappige anekdotes over had. Hij werkt bij Bentley in Exton als Solutions Executive Governement en ging in op de productontwikkelingen binnen Bentley.

Tijdens de lunchpauze, waar iedereen kon genieten van verschillende sandwiches en warme snacks, kon de bedrijvenmarkt bezocht worden in de foyer. Je kon er bijpraten met sponsors Arcadis, Bentley, Crotec, NedGraphics, Repromat, The People Group en Unafact.

In de middag was het tijd voor de verschillende TMC focusgroepen. De Geo groep had presentaties over Bentley Map en Descartes, de Flexiweb/GWP breakouts gingen in op SELECTSeries 4 en eenvoudig publiceren, bij MicroStation stond Touch Interfaces en Named Expressions (presentatie en workshop) op het programma, de RoPlan focusgroep vertelde de aanwezigen meer over Bentley Map, RoPlan 2012 en structuurvisie, bij ProjectWise werd ingegaan op Projecten en ProjectWise in de Cloud, de Rail-geïnteresseerden konden een presentatie bijwonen over Rail BIM en bij 3D werd veel aandacht besteed aan OpenRoads en tijdens twee workshops konden de mensen achter de knoppen voor van 2D naar 3D en visualisaties.

Aan het einde van de dag was het tijd voor de borrel met de inmiddels befaamde verloting van leuke prijzen, beschikbaar gesteld door de sponsors.

Het TMC bestuur kan terugkijken op een succesvolle dag in een prachtige locatie en met interessante presentaties en workshops.

 

statistieken

Artikelen bekeken hits : 961344
TMC-Nederland, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting