Geslaagd TMC Nederland Forum PDF Afdrukken E-mailadres

Donderdag 3 oktober werd het jaarlijkse TMC Forum weer georganiseerd. Zo’n 175 TMC-leden, sponsors en relaties uit heel het land waren naar Corpus in Oegstgeest gekomen voor een leerzame en gezellige dag.

De dag begon met een interessante keynotepresentatie van Drs. Ed Nijpels, als voorzitter van Geo Business Nederland, gevolgd door een leuke sessie van bestuursleden Gerrit Jan Werler en Erwin van Leiden. Het thema van de dag was ‘De Mens Centraal’ en dan met name de lerende mens. En daar gingen beide heren enthousiast op in. De presentatie eindigde met een groepsfoto van alle Bentley gebruikers samen, allen gehuld in een kleurrijk shirt met daarop de tekst ‘wij zijn TMC’. Daar draaide het ook om die dag. Want alle aanwezigen waren op de één of andere manier met elkaar verbonden door het gebruik van een Bentley-oplossing.

Daarna konden de aanwezigen deelnemen aan één van de vele 1-uurs presentaties of workshops. Het programma was dit jaar zeer divers en voor ieder wat wils. Van ProjectWise, 3D-printen en NLCS tot aan BGT, OpenRoads en BIM. Maar liefst 8 workshops werden er gehouden, zodat iedereen achter de knoppen kennis kon opdoen.

Tijdens de pauzes en na afloop van de presentaties was er de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, te netwerken of de stands van de sponsors te bezoeken. Zij lieten hun nieuwste oplossingen en diensten graag aan iedereen zien. Het TMC Forum 2013 werd gesponsord door hoofdsponsor Bentley Institute, The People Group, die de borrel sponsorde en Arcadis, Crotec, NedGraphics, Repromat en Unafact.

Hoogtepuntje van het Forum is toch altijd wel de verloting aan het einde van de dag. Dit jaar waren er mooie prijzen weg te geven, mogelijk gemaakt door de sponsors. De prijzen liepen uiteen van een goed Nederlands cursusboek en een leuk Oeteldonks pakketje tot aan een Espresso-apparaat, een Samsung tablet en een portable DVD-speler.

Geïnteresseerden kregen de gelegenheid om na de verloting Corpus, de reis door de mens, te gaan ontdekken in een interessante rondleiding van een uur.

Al met al was het weer een geslaagde dag. De uitslag van de evaluatieformulieren beaamde dit dan ook. Wilt u de foto's bekijken, klik dan hier. Ook volgend jaar zal het bestuur van TMC Nederland weer zijn best doen om op de eerste donderdag van oktober een informatie evenement te organiseren. Suggesties voor onderwerpen of een locatie zijn altijd welkom.

 

statistieken

Artikelen bekeken hits : 966146
TMC-Nederland, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting